Klussen & Liefde

Of wat er dan voor door gaat dan. Ik ben na min of meer over de helft van mijn toegestane bestaan op deez aardkloot, er nu ECHT overtuigd van het feit dat deze 2 emoties (want dat is klussen voor een man…) niet samen gaan.
De 1e liefde in mijn leven was een timmerman. Wat ie ook timmerde onder werktijd, in huis kwam er niets van en na een noodzakelijke operatie schuur, heb ik na lang soebatten en meer emoties die volgens de andere sekse met de letter Z beginnend, zelf de decoupeerzaag en wat er nodig was ter hande genomen om een half plafond in de nieuwe schuur te hangen. Toen die relatie bekoelde, dat had denk ik niets met dat klussen te maken; was er een hele tijd geen liefde met huissleutel maar toen kwam eega.
Hij kluste voornamelijk op de bank met snurkgeluiden…

Afgezien daarvan had ie ook niet zo’n goeie kijk op elektrische apparaten. Hij had bijvoorbeeld als verrassing voor mijn aankomst in Dubai (een soort verlate bruidsschat) een prachtige wasmachine gekocht. Koud waterwasser wel te verstaan met een soort handwringer erop en gifgroen van kleur. Hij was er heel erg trots op.
En een door hem aangeschafte stofzuiger heb ik niet eens zo lang na de aanschaf in een boze bui vliegles gegeven. Voorts heb ik de afgelopen jaren wat handige mannen gezien die mij wel leuk vonden en vervolgens hun liefde met klushulp gingen betuigen. U bent gewaarschuwd voor eventuele herkenning bij verder lezen. De mannen in kwestie zijn namelijk nog steeds (gelukkig) met mij bevriend. En laat ik vooral niet vergeten de hand in eigen boezem te steken; ik kan zelf niets van zulk aard.
Zo heb ik deuren waarvan de slotplaat vastzit met verf en een prachtige kroonluchter hangen waar ik elke dag met plezier naar kijk maar helaas met de verkeerde kleur stroomdraad. Dat was trouwens geen vrijer…

Toen er weer een vorm van liefde in mijn leven kwam was dit een meneer die me beloofde te komen helpen met schilderen. Helaas kon hij niet kiezen of ie wilde kwasten of met zn vriend moest wandelen en aangezien mijn huis geen pension is stond zijn tas ’s avonds weer buiten. Die meneer is trouwens geen vriend meer. Als redder in de nood kwam een andere oud-geliefde mij helpen. Wat ie overigens heel goed gedaan heeft. Hij kreeg alleen de beroerte van mijn aanwijzingen. De plafonnière moest in verhouding met de lijnen van de platen en na heel veel gaten boren hing de muurdecoratie te hoog naar mijn zin. Mijn juffrouw hangt eigenlijk nog steeds te hoog maar ik durf het niet meer te vragen….
En gisteren heb ik de man die mij liefheeft (dat lijkt er tenminste op), bijna weggejaagd omdat mijn algehele houding zeer zwaar weer uitstraalde.
Hij dacht mij van dienst te zijn door de digitale ontvanger aan te sluiten zodat het geluid van mijn nieuwe stereo ook eindelijk doet wat technisch vereist is van het ding. Vervolgens was de dag naar de maan, had oudste geen tv meer boven, gingen we veel later eten, was er vanmorgen geen tv beneden, ligt er een hele bos knoop-in-draad in de kast en naast de bank en heeft ie geen gezellige sms’jes van me gehad vandaag.

Dus een wijze raad – geef degene die jou liefheeft geen toegang tot gereedschap anders dan het eigen gereedschap.
En ik ben natuurlijk gewoon een ontzettende trut.

 

Zeuren is een definitie van een vraag waar geen duidelijk of ontwijkend antwoord op gegeven wordt.

Afbeeldingsresultaat voor klussen liefde

2 gedachten over “Klussen & Liefde

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: