privacy verklaring

Vanaf 25 mei 2018 is iedere website die persoonsgegevens verwerkt wettelijk verplicht om een privacyverklaring op te stellen. Dat geldt ook voor bloggers. In onderstaande verklaring heb ik opgeschreven welke gegevens ik verwerk en met welk doel.

PERSOONSGEGEVENS: WELKE, WAAROM EN BEWAARTERMIJN

Reacties achterlaten

haagsgelaiket.com heeft niet de intentie gegevens te verzamelen. Op haagsgelaiket.com bestaat de mogelijkheid een reactie achter te laten. Hiermee wordt je naam zichtbaar op de website. Voor mij worden hiermee  je naam, mailadres, eventuele website en IP-adres zichtbaar. Deze gegevens blijven bewaard totdat jij, of ik  de reactie verwijdert.

Statistiekprogramma’s

Met het statistiekprogramma van de hostingprovidor kan ik zien welke pagina’s worden bekeken. Ik zie hierbij geen persoonsgegevens of IP adressen.  De diensten hebben van mij geen toestemming gekregen om jouw gegevens te delen met anderen.

Bezoekers onder 16 jaar

haagsgelaiket.com heeft niet de intentie gegevens te verzamelen.van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor mij echter niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op.

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van de computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Google Analytics

haagsgelaiket.com plaatst cookies van Google. Dit om te kunnen bekijken hoe bezoekers de website gebruiken. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Om je privacy zo veel mogelijk te beschermen heb ik een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en heb ik “gegevens delen” uitgeschakeld. Ook heb ik het IP-adres geanonimiseerd in de Google Analytics code. Google is een Amerikaans bedrijf en slaat de door haar verzamelde informatie op in Amerikaanse servers. Voor meer informatie over het beleid van Google Analytics, verwijs ik je naar de website van Google.

Social media knoppen

Omdat het voor jou zo makkelijk mogelijk moet zijn om mijn blogs te delen op social media heb ik een aantal social media buttons verwerkt. De meeste social media kanalen werken met cookies. Ik heb geen invloed op hoe zij de cookies plaatsen. Lees de privacy verklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Affiliate partners

Ik werk niet met affiliate partners .

Cookies uitschakelen en verwijderen

Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via je browserinstellingen. In de help-functie van je browser kun je vinden hoe je dit moet doen.

GEGEVENS DELEN MET ANDEREN

Je mag er op vertrouwen dat ik geen gegevens met derden deel, tenzij dit wettelijk noodzakelijk is.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je mag jouw persoonsgegevens altijd inzien, corrigeren of laten verwijderen. Stuur gewoon een mailtje en dan regel ik het zo snel mogelijk.

BEVEILIGING

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om en neem de bescherming ervan serieus. Het beheer van Haagsgelaiket.com wordt door mij persoonlijk gedaan. Niemand anders heeft toegang tot de gegevens. Mijn computer is beschermd met virusscan, firewall en wachtwoord. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, laat het mij dan weten.

KLACHT INDIENEN

Wilt je een klacht indienen over de manier waarop ik jouw persoonsgegevens bescherm? Dat is mogelijk via de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Het kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Ik hoop dat alles helder voor je is! Zo niet, neem dan even contact op.

Haagsgelaikte groet, lydia.

(privacyverklaring volgens auteur Claudia van Ctheworld.nl)

WordPress.com.

Omhoog ↑